2009年3月11日

奧巴馬提出全面教育改革計劃

Education reform starts with tbailing out common sense deficiency.  

Can anyone logically why the same teacher getting better paid will be translated into better teaching outcomes?

I can imagine Obama come out and say:

Teachers, will be paid better. 
Our students, will read and count. 
America, will be a better country. 
Yes, we can.   

Sent to you via Google Reader

奧巴馬提出全面教育改革計劃

美國總統奧巴馬提出全面教育改革計劃,包括提高教師待遇和教育標準,協助美國學生提高國際競爭力。

奧巴馬在全國拉美裔商會演說時表示,他提出的教育改革計劃將確保所有美國人接受全面教育,在變化莫測的全球經濟形勢中佔一席位。

根據計劃,美國政府在2010財政年度,將用於教育的預算增加近兩倍,其中教育部預算是1278億美元。此外,在國會通過的7870億美元刺激經濟方案中,也有50億美元用於教育投資。


Humbly submitted from my iPhone